לביבות טעימות וקלות הכנה שמשתלבות בכל ארוחה .
מרכיבים:
בצל גדול קצוץ שני גזרים מגורדים על פומפיה שני קישואים יפים מגורדים על פומפיה ( עם הקליפה) קולורבי יפה , גם אותו על פומפיה. תפוח אדמה קטן מבושל ומעוך כמו לפירה ( מתובל טעים עם מלח) ביצה אחת חצי כוס קוואקר מלח פלפל לפי הטעם הכנה: לאדות את הבצל עם מעט שמן זית, להוסיף את הגזר וה קולורבי לעוד כמה דקות ואז את הקישוא. לאדות לפחות עשר דקות ( עד שלא יהיה נוזלים) ולתבל טוב במלח פלפל. בקערה - את התפוח אדמה המעוך והירקות המאודים , הביצה ו קוואקר ועוד קצת מלח פלפל. לסדר על נייר אפיה ולאפות עד שהמרקם יציב ( להפוך באמצע).
רוצה סיבה טובה להכין אותם?
יש בהם הרבה סיבים תזונתיים הקשורים לבריאות ואף לשובע ולשמירה על משקל תקין. הנה פוסט שכתבתי על הנושא.
רוצה לרדת שתי מידות בבגדים בלי לסבול ובלי להיות רעבה ? - לחצי כאן